lördag 5 september 2009

Snart måndag

Snart måndag igen.

Då är de vägning..
Men nu ska jag bara njuta av helgen..

Funderar på GI, Är de nån som kan rekommendera det?

6 kommentarer:

Lina sa...

rätt många på jobbet som började äta GI för ett tag sen, och dom har gått ner iaf... igår i expressens bilaga så var det tre olika slags dieter. tre personer som ska följa varsin och sen ska man se vilken diet som fungerade bäst.

tror kanske att man kan köpa den bilagan på måndagar också, är inte helt säkert dock.

Lina sa...

http://www.tasteline.com/Recept/Smalt-och-GI/ här är en länk till lite GI-recept å så :) kan ju kolla om det är något som du skulle kunna tänka dig att äta. fast ibland får man ju mer ha den där diciplinen som du sa, och bara tugga och svälja utan sura miner :)

Henke sa...

Tack Lina kussen =)

Bella sa...

JAAA!!!! Jag kan verkligen rekommendera GI eller LcHf (LowCarb-HighFat). Äter själv LcHf och har ALDRIG mått så bra som jag gör nu. Dvs när jag inte "fuskar" och får i mig socker. Bara hojta så kan du få lite länkar osv så kan du läsa själv och bilda dig en egen uppfattning :D //Bella

Henke sa...

Tack så mycket bella.
Men jag e oboy beroende :( . Så jag tror inte nåt sockerförbud är aktuellt för mig ..

Men skicka lite länkar du =) ..

Bella sa...

Det finns la en O'Boy utan socker, kanske är värt att testa. Sen finns det Kakao ;) Och har man väl börjat utesluta sockret så vill man inte ha't till slut. JO, säg inte emot mig;) Tro mig. Been there. Jag älskade socker... Anyways. Skickar med 1 länk som är SUPERB att börja med:
http://kolhydrater.ifokus.se/Articles/Read.aspx?ArticleId=c56d1b70-81ff-4044-98da-6450b3211743 Och så denna: http://www.kostdoktorn.se/lagkolhydratkost-lchf Vill du så skippa den lååånga texten och gå direkt på recepten, kanske testa LcHf/GI i 5-6 dagar. :) Lycka till. /Bella

Skicka en kommentar